02
сәуір
2024
Ұйымдастырылған ашық іс-әрекетінің тақырыбы: Аспазшы мамандығы" Мектепалды "Ұшқын" тобының тәрбиешісі: Таженова А.С
Мақсаты:Аспазшы – бұл қоғамдық тамақтану орталықтарында тамақ жасаумен айналысатын адам. Аспазшы – бұл тамақ әзірлегенді және ингредиенттермен тәжірибе жасағанды жақсы көретін адамдар үшін қызықты, еліктіретін мамандық. Бірақ бұл сөздер аспазшы мамандығын толық сипаттай алмайды. Себебі аспазшы кәдімгі азық-түліктерден ерекше тағам әзірлей алады. Аспазшы тағамды тек технологиялық жағынан дұрыс және рецептке сай әзірлейтін адам ғана емес, ол өз жұмысын жақсы көретін, одан ляззат алатын, жұмысының нәтижесіне клиенттері тамсанғанда, оған қуанатын адам.





